Vägen till Erborigien

Välkommen Äventyrare!
Du är kanske på väg att göra ditt första besök i en unik gemensam berättelse eller så läser du detta inför ett av dina återbesök i sagan. Oavsett vilket är du på väg in i en historia som vävts samman av över tusen olika individer i över ett kvarts sekel. 

Den här handboken har vi i föreningen Gyllene Hjorten tillsammans arbetat med i över två års tid, för att kunna presentera Erborigien i en enkel och lätttillgänglig form. Erborigien lever vanligen mest i våra skogar och i våra hjärtan, och med den här handboken vill vi tillgängliggöra vad kollektivt sagoskapande har åstadkommit. Texterna i boken har bearbetats av minst fem olika personer, ibland uppemot tio och för att kunna illustrera den bredd som finns i Erborigien har våra fotografer iblnad lånat motiv från andra länder och från andra föreningar. Stort tack bland annat till Helgaholm, Albrechts bössor och Medeltidsveckan. 

innehåll
Boken innehåller fakta och historia om Erborigiens fyra länder, Naronien, Wenheim, Aralantha och Randersmark. Folkslag, varelser, religion, magi och kultur är också sånt som beskrivs utförligt. I boken finns också ett kapitel om hur man rollspelar i Gyllene Hjorten samt flera detaljerade kartor i fyrfärg. 
Boken har 185 sidor.

Boken finns till försäljning och kostar endast 50 kr
Vill man få den skickad så tillkommer postens avgifter. 

Hur beställer man då? 
Skicka ett mail till ordforande@gyllenehjorten.se och tala om hur många böcker du vill ha och om det skall skickas någonstans så bifoga adressuppgifter i mailet.
Du kommer få ett bekräftelsemail på din beställning med totalbeloppet du skall betala.

Den summan sätter du in på föreningens bankgironummer: 5721-0270 och skriver betalningsmottagare: Gyllene Hjorten.
Det går också utmärkt med swish till nummer: 123 029 05 10.
På inbetalningen ska du ange ditt namn och ordet "Världshandbok" så att det går att se vem som satt in pengarna och för vad. Sen så ser vi till att du får din bok så fort som möjligt. 
Det går naturligtvis också att få den direkt av någon i styrelsen vid en föreningsträff eller lajvtillfälle.