Arbetshelg och lägereldsmys

Inbjudan till arbets-/pysseldag och kvällsmys vid lägerelden.

Lördagen den 10 juli kommer föreningen ha en arbetsdag i föreningens förråd (Rustmästarens lada) för att gå igenom föreningens tillhörigheter, sortera och rensa ut sådant som är trasigt eller helt enkelt gjort sitt. Samtidigt kommer vi inventera tälten och laga det som ev. behövs lagas. Symaskin kommer finnas på plats under tak.
Vårt nya skärmtak behöver lite handpåläggning innan det kan tas i bruk dessutom.

För att göra det hela lite roligare och mer värt att vara med på så kommer vi slå upp ett par paviljonger i skogsbrynet och sova över där. En trivsam eldstad finns där redan så vi kommer att ha en mysig kväll tillsammans där vi kan prata om föreningsverksamhet, Erborigien eller varför inte passa på att prata ihop sig inför sommarens lajv i Tingsvattnet. Mat ordnar vi gemensamt (mer om det senare) och fika kommer det finnas under dagen.
Detta är ett utmärkt tillfälle att på ett coronasäkert vis träffa andra i föreningen man inte sett på länge, lufta de nya kläder man ev. sytt på under pandemin då man inte kunde göra så mycket annat och även ett bra tillfälle att ta snygga foton i dräkt så ta gärna med medeltidskläderna för kvällens umgänge vid lägerelden.

Med lite tur kan vi arrangera en del bilder som efterlysts till hemsidan.

För att kunna planera så vill styrelsen gärna ha en preliminär anmälan om ni tänker vara med. Detta mest för att få en liten koll på hur mycket fikabröd och kakor som ska bakas.
Väl mött för en trevlig arbets-/pysseldag och umgänge!

Styrelsen

Ev. frågor och anmälan skickas enklast till ordförande Peter Engström på telefon eller mail.
070-464 49 71 eller peter@randersmark.se