Praktiskt

Plats

Lajvet äger rum vid vår lilla lajvby intill Gyllbergens naturreservat utanför Borlänge. Byn består av åtta hus vid några dammar i skogen. Karta finns här.

Tid

Lajvet sträcker sig från torsdag 19 augusti till söndag 22 augusti. Det är möjligt att delta en kortare tid efter överenskommelse med arr.

Du bör komma före kl. 16:30 på torsdagen om du vill slippa bära din packning en längre sträcka. Samling för alla deltagare (och sista ankomsttid om inte annat gjorts upp) är 18:00. Spelstart vid värdshuset är kl. 19:00 men möjlighet att ställa i ordning off finns även senare på torsdagskvällen på resten av området så länge man inte stör spelet vid värdshuset.

Spelet slutar kl. 09:00 på söndagsmorgonen. Planera in tid för att både packa dina egna saker och hjälpa till med det gemensamma. Som tidigast kan du räkna med att vara ifrån området vid 12:00.

Mat och dryck

Det går att köpa middag på värdshuset alla kvällar. På lördagskvällen serveras en festmåltid som ingår i anmälningsavgiften. Övriga mål (frukost och lunch) ansvarar deltagarna för själva. Dricksvatten finns att hämta ett par hundra meter ifrån byn.

Det är tillåtet att dricka alkohol på arrangemanget, men det är inte tillåtet att bli påtagligt berusad. Personer under 20 år får inte dricka alkohol.

Boende

Boende ordnas i de hus som finns på området eller tält. Deltagare garanteras tak över huvudet, men i övrigt ansvarar man för sina egna sovsaker (filtar, fällar, m.m.). Kan man ta med eget tält är det välkommet. Boendemiljön förväntas hållas rimligt frän men det är OK att dölja ofräna sovaker under filtar.

Hygien

Utedass finns på området. Någon dusch finns inte, men den som vill kan tvaga sig i dammen.