Flytt

UPDATE 2:
Arbetspass lördag 13:00 - 16:00.
Då packas första lasset skrymmande utrustning (bord/bänkar). Mycket av tält och långa pinnar finns redan ute hos Ylva. Minst två åker ut till Forkarby och lastar av medan övriga fortsätter sortera och packa lösa prylar och förbereda nästa lass. Senast kl 16:00 avbryts arbetet för dagen och förberedelser för kvällens lajv eller allmän chill kan vidta.

Arbetspass söndag 11:00 - 16:00.
Då packas lass nr 2 med bord och bänkar från lokalen som var med på lajven och med övriga pryttlar, mollijoxer och grunks som förberetts dagen innan och som inte ska säljas. När lasset rullar vidtar lajvloppis. Efter den städas lokalen ut. Ev skräp hämtas av transporten när den återvänder från Forkarby.

Föreningen står som sagt för enklare sockerförstärkt förtäring under packande och arbete. Medtag gärna egen kaffetermos/vattenflaska/dricka, särskilt vid varmt väder. Arbetshandskar, oömma kläder och grova skor rekommenderas också.

ANMÄL DITT DELTAGANDE till ordforande@gyllenehjorten.se så att vi vet att vi får ihop ett par rimliga arbetslag!

Väl mött! / styrelsen gm Anders, ordf

UPDATE: Styrelsen kommer rtt återkomma med starttider för lördagens röjning och flytt inom kort. På lördag sker alltså packning m.m. och förberedelser, framför allt en utgallring av saker som inte anses ha värde för framtiden och som kan säljas på loppis alt slängas. Vi har lånat ett större släp med kåpa men gissar att vi kommer att behöva åka minst två vändor med detta. Om möjligt bör första lasset därför gå redan på lördag em.

Det är svårt att detaljplanera tider för söndagen innan vi har en överblick på hur mycket som ska flyttas ut och vad som stannar/slängs. Sluttiden är dock kl 16.00 eftersom släp och förare måste avbryta då, så planeringen görs därefter. VI ska ju hinna gå på lajvloppis också! Föreningen kommer att stå för något lättare tilltugg och vätska under söndagens arbete, men inte mat.

Lokalen ska flyttstädas, vilket innebär avsopning av ytor m.m. så att det är rent och snyggt, men inte överdrivet. De byggnationer (skänkdisk, vägg m.m.) som gjorts får lämnas kvar om vi inte vill/kan ta det med oss.

Glöm inte att anmäla er till sista lajven i lokalen! Den Druckna Abborren lovar att bli ett stilenligt avslut av en epok i föreningens historia!

// Styrelsen gm Anders, ordf

Save the date! Den sista maj går vårt kontrakt med Eklundshof ut, och innan dess måste våra saker flyttas från lokalen. Detta kommer att ske under helgen 26-27 maj. Exakta tider är inte spikade än, och mer information kommer att läggas ut när det närmar sig. Men schemat kommer att innehålla rensning och packning under lördag dag och ett värdshuslajv i lokalen under kvällen, och på söndagen håller vi en lajvloppis och kör därefter iväg våra saker till deras nya förvaringsställe.