Hantverksträff i Uppsala - INSTÄLLT

INSTÄLLT
Pga. bristande intresse så ställer vi in dagens träff och siktar in oss på ett nytt datum i april där vi får hoppas på större uppslutning. :) 


Årets första hantverkarträff med diskussioner är på gång. Det var ett tag sen vi kunde träffas och i lugn och ro utan smittorisker och bara pyssla tillsammans. Tag med ditt enklare hantverk och kom och häng med andra medlemmar och prata Erborigien och annat som rör vår hobby och förening.

Vid varje tillfälle kommer vi även ta upp ett specifikt ämne för diskussion och de ämnena kommer variera efter både intresse och hur aktuellt det är för stunden.
Tanken är att vi ska försöka ha dessa föreningsträffar en gång i månaden i alla fall nu under våren och sen kanske fortsätta med dem i höst om vi tycker det är roligt.
Den här första gången kommer vi diskutera hur vi vill lägga upp dessa träffar så att alla får komma till tals och komma med förslag och idéer.
Fika kommer vi också göra och Styrelsen ordnar detta. I alla fall nu första gången.

Vi kommer vara i Valegården i Uppsala och nu vid första tillfället tänkte vi diskutera ”Mathållning i Erborigien” och prata om diverse mat vi kan förvänta oss från de olika länderna samt om vad vi anser vara fränt och ofränt vad det gäller mat på lajv.

Start: 13.00     (slut senast 16.00)

Ingen föranmälan krävs men meddela gärna att ni kommer så vi lättare kan bedöma hur mycket fika vi behöver köpa in.

En tråd om de kommande träffarna kommer öppnas även på forumet.

VÄLKOMNA!