I Ravindals hamnkvarter

I RAVINDALS HAMNKVARTER - Ett äventyr under miniäventyrshelgen i Risön

Vem var det egentligen som låg bakom mordförsöket på hövding Minna? När skäktan träffade hennes kammarjungfru var det många som omedelbart pekade mot Nemrals Näve, men snabbt dök också andra rykten upp. Ett av de mer livaktiga var att det var den hårdföra motståndsrörelsen Veiras Sanna Ledung som låg bakom, då de uppfattat Minna som alltför undfallande mot den mäktige och påträngande grannen i väster. Ingen greps för dådet, trots många vittnen såg en gestalt försvinna över taken... Går det att få klarhet i vem som bär skulden? Vem vet sanningen, vem letar efter den och vem försöker undvika att den kommer fram...?

Andra frågor, stora som små, dryftas också i bänkarna på värdshuset Sista Skäret i Ravindal. Vad hände med lasten på koggen "Tirias Stolthet" när båten sjönk? Är Edlas höstöl verkligen godare än tempelbrygden från Gargul? Hänger allt ihop? Kommer alla frågor att få svar i kväll? Och vem är hon som tittar sådär snett över ölstopet där i hörnet...?

Välkommen på äventyr i Ravindal! Det är knappast det finaste folket i stan du träffar här på Sista Skäret, men behöver du få tag på en mindre nogräklig lombisk skeppare, eller bara något kallt att dricka, så är det hit du ska!

Bybor från Tingsvattnet på besök, folk på olika sidor av den territoriella konflikten om Wenheims framtid, snokare, konspiratörer, skeppare, löskefolk, spelhajar, ölbryggare... vem du än är, är du välkommen till Sista Skäret!

Tidig anmälan ger större förutsättning för intressant roll, men alla som är på miniäventyrshelgen är välkomna i spel! Diskutera roller via sistaskaret@gmail.com

Välkomna! // Anders Ekman och Anders Fridborg