Ny lokal för mötet! 
Vi flyttar mötet til Valegården istället för Studiefrämjandet pga. strul och platsbrist hos dem. (De ska köra SM i Mah Jong) 
Valegården är nära stationen och det är där vi hade senaste Zaffrafesten och haft lite hantverksträffar. Se kartan nedan. 
I övrigt är det inga ändringar. 

Medlemsmöte

Kallelse till medlemsmöte

Det har väl knappast undgått någon att engagemanget i vår förening avtagit de senare åren. En hel del beror säkert på pandemin och inställda arrangemang pga väder, men det finns förmodligen fler orsaker. Ett tydligt bevis på bristande engagemang är att valberedningen i år inte lyckades fylla ens de ordinarie styrelseposterna. Ett annat är att endast fyra medlemmar kom till årsmötet, som därmed inte gick att genomföra. Vi har därför ingen egentlig styrelse och därmed ingen heller en förening.

Vad kan och vill vi göra åt detta? Den tillfälliga styrelsen kallar till medlemsmöte för att gemensamt kunna diskutera föreningens framtid.

Vi vill verkligen trycka på vikten av att så många som möjligt deltar i mötet, antingen på plats eller via länk.

För er som inte kan närvara då ni bor för långt bort så kommer vi lägga upp en länk till mötet här senast fredagen innan mötet så ni lätt kan förbereda er. Vi kommer troligen använda oss av Zoom då Teams (Microsoft) har ändrat sina spelregler och inte tillåter några gratismöten längre. 

Länk till mötet: Klicka här om du vill delta i mötet

Tid: Söndag 18 juni kl. 14.00

Plats: Valegården, Alsikegatan 6, Uppsala 

 

Välkomna!

 

/Styrelsen