Midvinterblot på Gyllene Hjortens Värdshus - tagning 2

Då försöker vi igen...

Välkomna till Gyllene Hjortens Värdshus för ett värdshuslajv i all enkelhet.

Då pandemin inte ansåg sig vara riktigt färdig förra året så ställdes det utlovade midvinterblotet in. Men nu gör vi ett nytt försök!

Vi utlovar inga djupa eller världsomstörtande intriger, men väl en sprakande brasa, god mat, mjöd, trevliga gäster, blot under stjärnorna och förhoppningsvis lite nya och spännande nyheter från världens alla hörn.

OBS! Datumet är inte spikat än men vi ville ändå lägga ut det här i god tid så att folk kan ha något att se fram emot och planera för. (Kalendariet krävde dock ett datum för att fungera) Ett exakt datum kommer vi försöka ha klart till Miniäventyrshelgen i mitten av oktober.
Där kommer vi även att kunna diskutera roller och fördjupa oss mer i detaljer och svara på frågor, men det kommer såklart ut ett utskick och mer information här på sidan i samband med den helgen. 

Vart kommer lajvet vara? 
Vi kommer vara i skogen strax norr om Gävle, utanför byn Oslättsfors. 
Hur länge är lajvet? 
Officiellt från lördag till söndag, men tappra äventyrare kan anlända redan fredag kväll och hjälpa till att förbereda och värma upp stugan.
Vad kommer det att kosta?
Vi återkommer med de detaljerna senare, men räkna med någonstans kring 300-400 kr per person och då ingår en festmåltid. 
Vad kan jag spela? 
Roller återkommer vi till under Miniäventyrshelgen och då uppdaterar vi även informationen här på sidan om vad för roller som söks.

----------------------------------------------------------------------------

Gyllene Hjortens värdshus ligger längs Norra landsvägen i hjärtat av Björkskogen, inte så långt från byn Brethlavi. Ett populärt rastställe för resanden mellan Aralantha och Naronien då det sedan många år är känt att där serveras det god mjöd och vällagad mat. Värdshuset är också den bästa platsen om man vill få höra nyheter och rykten från när och fjärran och kanske en och annan spännande berättelse från något äventyr som någon av gästerna varit med om. Här kan man också vila i lugn och ro då platsen fredas av de Zaardras som bor i skogarna omkring.

----------------------------------------------------------------------------

ARRANGÖRSKONTAKTER

Axelina Nilsson – axelina.nilsson@gmail.com, Tel: 073-985 70 83 (Anmälnings- och praktiska frågor)
Peter Engström – peter@randersmark.se, Tel: 070-464 49 71 (Roller och matfrågor)

Väl mött i skogen!