Miniäventyrshelg 2022 - FRAMFLYTTAD

Evenemanget är framflyttat till November. 
Inget datum klart än men svårigheter med lokal och lajvarrangörer gör att vi flyttar fram det lite för att alla ska få gott om tid för att planera. 
Styrelsen återkommer med exakt datum inom kort. 


 

 

Det börjar dra sig mot höst och som alla vet så är det då vi brukar köra vår miniäventyrshelg.

För att kunna genomföra miniäventyrshelgen så behövs det självklart lajv, och det är det vi efterlyser nu av er! Vill du/ni arrangera ett minilajv någonstans i Erborigien så hör av er så fort som möjligt till styrelsen så att vi vet att det är något på gång. Vi behöver inte ha fullständiga detaljer än om de olika lajven utan bara veta ifall vi har några arrangörer och arrangemang på gång. Så, hör av er till styrelsen ögonaböj om ni har en lajvidé ni vill genomföra denna helg.
OBS! Vi behöver ha minst 2 arrangemang för att vi ska anse det värt att genomföra Miniäventyrshelgen.

Ni som varit med förr vet hur det funkar, men för er som har mindre koll så är konceptet för Miniäventyrshelgen så här:

Vi samlas på en plats en helg där vi kan bo bekvämt och "off" och så arrangerar olika människor små minilajv antingen ute i skogarna runtomkring eller i något av husen som finns på området. De kan vara från 1 timme till ett par timmar långa beroende på vad som ska spelas upp eller genomföras. Sen samlas vi tillsammans mellan lajven och fikar eller äter mat och så har vi ett föreningsmöte under helgen då vi diskuterar något aktuellt ämne.  

Vi ska kolla upp möjligheterna att vara på Risön utanför Uppsala där vi varit flera gånger förut, och se ifall det är ledigt och är det ledigt så bokar vi det till denna helg. 

Vi eftersöker också ett par volontärer som kan hjälpa oss i styrelsen med div. praktiskt såsom att vara med och hämta rekvisita i lokalen att ta med ut men framför allt att laga mat under helgen mm. så känner du för att göra en insats så hör av dig! 

Vi kommer uppdatera här så fort vi har ny information att komma med men det kommer en officiell inbjudan med mer information senare. 

Kontakta styrelsen via mail: styrelsen@gyllenehjorten.se

Väl mött i skogen! 

/Styrelsen