Surdegsdagen eller "Nu attans ska det bli gjort!"

Välkomna till Surdegsdagen!

Det är dags att ta tag i några av föreningens projekt som blivit liggande alltför länge. Och vad är väl bättre än att kombinera det med socialt umgänge, lajvprat och ett mini-äventyr?
Föreningen bjuder på fika och det kommer finnas en grill tillgänglig för dem som vill ta med något gott att grilla till lunch.

Inför Stormidsommar så har vi stort behov av att få föreningens tält i toppskick. Några behöver kärlek i form av större eller mindre lagningar, några kan behöva impregeneras och några kanske bara ses över så de inte fått några blessyrer. Skulle det regna så har vi även symaskiner redo för att sy på stora grå Ollifanten-tältet som behöver få väggar och tak ihopsydda och även ett golv.

Hemsidegruppen kommer att vara på plats för att fixa vår officiella kanal mot omvärlden.

När? 10 juni. Surdegarna fixas mellan 10 och 19. Kl 20 börjar miniäventyret.

Var? Hos Tobias och Camilla i Vittulsberg.

Anmälan: För att underlätta för styrelsen att fixa tillräckligt med fika så är vi tacksamma om ni anmäler er till ordforande@gyllenehjorten.se senast tisdag. Efteranmälningar kan givetvis fungera, men tidigare anmälan gör det lättare för oss.

Anders och Anders har fixat ett miniäventyr som avslutning på dagen:

Klintje mot

En magiker vandrar längs med Klintjebergens västra sluttningar. Han förbereder något stort och viktigt, på direkta order av fursten av Gargul själv. Men han är inte ensam där uppe bland bergen. Några vill finna samma kunskap som magikern redan har funnit, andra söker hindra honom i hans värv. Snart kommer de alla att mötas - de som tjänar en furste, de som tjänar gudarna, och de som bara söker kunskap för kunskapens skull oavsett vad den får för konsekvenser.

Välkommen till ett nätt litet miniäventyr av klassiskt snitt, med oväntade möten i skogen, lågmälda samtal kring lägerelden och faror i skymningen. Lajvet kommer att äga rum i en skog inte långt ifrån fixardagen. Det finns möjlighet att spela existerande roller med mer eller mindre tydlig koppling till intrigerna inför Stormidsommar, eller att skapa en enklare ny roll om du inte har någon som passar. För frågor och anmälan kontakta vargagryning@gmail.com.