Zaffrafest

Välkomna på hantverksdag och Zaffrafest!

Vad: Zaffrafest med hantverk som förrätt, Erborigionsschalgerfestival som huvudrätt, och erborigiskt quiz till dessert. Allt kryddat med mys och juliga kryddor.
Kan det bli bättre?

Jo det kan det! Med ett julklappsbyte!
För vad vore en zaffrafest utan julklappsbyte?!
Slå in en julklapp som skulle göra en lajvare glad och värde ca 50 kr om det är inköpt. (men egengjort brukar vara väldigt uppskattat.) Sedan byter vi julklappar under högtidliga former!

Hur: Med glatt humör. Föreningen bjuder på lättglögg och pepparkakor. Huset bakar en Yulekaka. Kvällsmat blir en sambeställning från den nästan-lokala pizzerian i Bälinge vid fem-tiden. I övrigt Knytis.

När: Lördagen 15:e december 2018 hantverk från 12.00 och zaffrafest 18.00-22.00

Var: Hemma hos Anno, på Skräddarbo 9 i Jumkil.

ANMÄLAN: För att kunna köpa lagom med glögg och pepparkakor, samt veta hur många vi ska gå skallgång efter är det bra att föranmäla att man kommer.
Det gör man bäst till email: anno(ätt)oden.st

Vägbeskrivning: Från Uppsala, Ta väg 272 ut förbi Librobäck. Åk 15 km (från sista rondellen räknat, dvs där gatljusen tar slut.), sväng av vid skylt Ullbollsta, och undra var i hela Naronien ni är. Följ vägen i 1 km (vid tveksamma vägskäl håll höger.) och sväng sedan höger in mellan ett vitt enplanshus och ett tvåplanshus med lekstuga på tomten. Vinka till grannen, passera en granhäck (passera, inte forcera) och parkera sedan vid nästa hus.
Eller: Ta bussen. Buss nr 844 från Uppsala mot Östervåla, medtag ficklampa! Hoppa av vid busshållplats Skräddarbo (Hållplatsen före heter Blackstalund) Titta på andra sidan vägen efter hus, gå in på den vägen. Följ vägen. Anno bor i det tredje huset på höger sida.

Bra att veta: I huset bor (förutom familjen) även två katter. Den ena är utekatt medan den andre tycker just nu att utomhus är väldigt läskigt (TM). Vi har alltså svårt att städa undan katthår...

Välkomna!
Önskar Anno