Zaffrafest 2021

ÄNDRING AV PLATS!
Pga. högre smittorisk så har styrelsen beslutat att flytta Zaffrafesten till nätet istället. Vi kör via Teams på den här länken:

Titel: Zaffrafest
Tid: den 10 december 2021 19:00:00 centraleuropeisk normaltid

Ansluta till mötet på datorn eller mobilappen
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YWE1YzZmY2YtYjY4N...

-------------------------------------------------------------------------------------
Välkommen Gyllene Hjortens traditionsenliga Zaffrafest!
Den årliga traditionen med zchlagerfestival, glögg, myspys och samkväm är äntligen här! Välkomna till en trevlig kväll med hantverkspyssel, sång, samtal, skratt och allmänt trevligt samkväm.
Föreningen kommer stå för kaffe/te, Zaffransbullar, pepparkakor och lättglögg men vill man ta med sig något annat gott att bjuda på så är det välkommet.
Vill man ha glögg (eller annat) med alkohol i så ta med den själv. Start 19.00 men några från styrelsen kommer vara där från 18.00 om man vill komma lite tidigare.

KVÄLLENS PROGRAM:
- Traditionsenlig Zchlagerfestival
- Julklappsbyte (tag med något handgjort eller annat trevligt som skulle passa en lajvare. värde: ca 50-100kr)
- Info från styrelsen
- Mysigt samkväm
Har någon en ytterligare programpunkt så tar vi det längs vägen.

För att veta hur mycket vi behöver köpa in till festen så är vi i styrelsen tacksamma om ni kunde anmäla er på Facebook eller via mail till Peter (se nedan).
VÄLKOMNA
önskar Gyllene Hjortens styrelse!

ZCHLAGERFESTIVALEN
Detta är ju numera en tradition och reglerna är enkla. Skriv en passande sång, antingen något helt eget eller låna en känd melodi och sätt ny text till och framför den under kvällen till folkets jubel. Vinnaren utses sen av juryn (alla närvarande) och får ett fint pris förutom äran som Zchlagermästare det kommande året.

HITTA DIT
Vi kommer återigen vara i Bälinge Bygdegård som vi varit i tidigare. Bygdegården ligger centralt i Bälinge tätort, ca 15 km norr om Uppsala centrum. Adressen hit är: Kyrkstigen 1, Bälinge (nära Sebbans Pizzeria).
Vill man ta bussen hit så går det utmärkt. Buss 111 från Uppsala stannar nära bygdegården vid hållplats ”Prebendevägen”. Körtid ca 30 min.
---
Frågor kan ställas till Peter Engström på mail peter@randersmark.se