Roller

Som deltagare kommer du att få ett rollskelett på cirka en sida, med intriger och relationer. Du får sedan bygga ut det så mycket eller litet som du själv vill. Förmötena är bra för att prata med de du har relationer till eller skapa nya. Rolltillsättning sker i samspråk med arrangörerna. Har du några speciella önskemål, till exempel personer du gärna vill spela med eller typer av intriger, så skriv det i anmälan.

Klanen

Spelet i Klanen kommer att handla om att utforska Nemevids undre värld och det randerska klansamhället. Välj att spela i Klanen om du vill ha en roll som ligger i de mörkare delarna av gråskalan, eller om du vill spela på begrepp som lojalitet och heder inom ramarna för en grupp där kollektivet är viktigare än individen.

Skolan

Om du väljer att spela en roll från Skolan kommer du att få vara med och utforska ett mysterium. Välj att spela i Skolan om du vill spela på vänskapsband som prövas i skuggan av ett totalitärt styre. Och en känsla av att ha tagit sig vatten över huvudet när mörka hemligheter kommer upp till ytan.

Stamgäster och vinstugans personal

Vinstugans stamgäster är en bred skara. Här ryms allt från småtjuvar och handelsresande till utkastare och stadsvaktskaptener. Hög som låg möts här, med ljusskygga så väl som välmenande motiv. Möjligheterna att själv skräddarsy ditt spel efter vad just du är ute efter är stora i den här gruppen.

Övriga

Utöver dessa kan det förekomma andra Nemevidbor som tittar in för ett glas vin, men också resande från hela världen. Det kommer också vara möjligt för ett begränsat antal sedan tidigare spelade roller att vara med på lajven. Hör av dig till oss om du vill spela en sådan roll så ser vi vad som går att lösa.