OBS: INSTÄLLT! Midsommar 651 - Skaldetävling i Tingsvattnet

Vi är tyvärr tvugna att ställa in helgens arrangemang.

Detta beror på två skäl, båda relaterade till sommarens torka och bränder. För det första har vi ingen möjlighet att använda eld eller förbereda varm mat. För det andra har Anders Fridborg, som jobbar med brandförsvarsledning, blivit tvungen att rycka in och hjälpa till med brandbekämpningen. Detta gör att vi står utan både intrigarrangör och värdshusvärd.

Det är tråkigt att behöva ställa in, och vi hade sett fram emot att få lajva med er alla. Men samtidigt tror jag att vi kan vara överens om att Anders just nu gör mer nytta i Hälsingland än vad han skulle ha gjort på värdshuset Guldådern (som, ifall någon undrar, inte är något pörte).

Alla ni som betalat in deltagaravgift kommer självfallet att få pengarna tillbaka. Vi återkommer med information om exakt hur detta går till.

Vill du ändå ta dig upp till Gyllbergen i helgen så kommer vi att vara några som är där off lajv, för att hänga och snickra lite. Du är välkommen på eget ansvar mellan fredag eftermiddag och söndag morgon. Det kommer finnas sällskap, trevlig miljö och tak över huvud. Resten, inklusive mat, får man stå för själv. Säg gärna till om du tänker komma upp, så att vi vet. Självfallet rådet totalt eldningsförbud.

Vi hoppas att ni har förståelse för den uppkommna situationen, och att ni är lika pepp på att leka i Erborigien och Tingsvattnet i framtiden som vi är. För det kommer fler tillfällen. Och, förhoppningsvis, regn.

Uppdaterad inbjudan 2018-07-06 24:00 - ny mailadress! Midsommar651@gmail.com Använd den för all kommunikation med arr, tack!

Uppdaterad inbjudan 2018-07-05 23:00 med mer praktisk info och lite info om musik i Erborigien för den som inte känner sig hemma!