Vargagryning - Stormidsommar 650

När det tjugofemte årets midsommartid infaller äras Gudarna gånger tre. I nio dagar firar människorna ännu ett kvartsekel och att en ny tid tar sin början när den förra läggs till Urds väv. En tid av frihet och fred har länge härskat i hövdingadömet Wenheim. Så även i Tingsvattnet, en framväxande by i en av rikets bergiga utmarker, där folket länge skött sig självt. Men när människorna nu samlas för den stora Midsommarfesten finns det dem som fruktar att dessa tider är slut, och att vare sig Wenheim eller Tingsvattnet kommer att bli sig likt.

Föreningen Gyllene Hjorten bjuder in till nio dagar av vardag, fest och äventyr för att levandegöra denna spännande del av Wenheim. Vi vill berätta historien om ett land som måste avgöra sin framtid inför ett överväldigande hot, och om en by som satts i gungning av tidens gång.

Det finns gott om utrymme att skapa upplevelsen som du vill ha. För dig som vill komma förbi som en dag som besökare, eller för dig som vill vara en som söker sin framtid och lycka på plats i nio dar. För dig som vill leva ditt vardagsliv, ta hand om djuren, arbeta i smedjan, laga din mat över öppen eld. För dig som vill fira Midsommar med fest, gott att äta och dricka och erborigisk musik. Och för dig som vill intrigera om Wenheims framtid och ge dig ut på äventyr i skogarna.

När: 14 - 23 juli 2017 (var med så mycket eller lite som du själv vill)
Var: På ett unikt område, med flera stugor och vacker natur, utanför Borlänge.
Kontakt: vargagryning@gmail.com

Läs mer